19 РОКІВ ДІЯЛЬНОСТІ: МИ ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПРАВО»

19 РОКІВ ДІЯЛЬНОСТІ: МИ ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПРАВО»
29.04.2024

Дорогі друзі та партнери,

Сьогодні, з великою гордістю та радістю, ми відзначаємо 19-річчя громадської організації "ПРАВО". Це особливий момент для нас, коли ми згадуємо шлях, який ми пройшли, досягнення та виклики, які ми подолали, та дивимося в майбутнє з впевненістю та ентузіазмом.

Протягом цих 19 років ГО "ПРАВО" відіграло важливу роль у захисті прав та свобод наших співгромадян. Ми працювали на різних рівнях – від підтримки правозахисників і захисту прав людини до розвитку правової культури серед населення. Наша організація завжди прагнула до досягнення справедливості та рівності перед законом для всіх.


Ми хочемо подякувати нашим партнерам, волонтерам та всім, хто підтримує нашу місію. Ваша підтримка була невід'ємною частиною нашого успіху, і ми вдячні за вашу відданість та готовність долучатися до правозахисних ініціатив. 

У нас залишається багато роботи, і ми з нетерпінням чекаємо на майбутні виклики та можливості, які принесе наступний рік. Разом ми зможемо досягти більш справедливого та правового суспільства для всіх.

З найкращими побажаннями,

Керівництво та команда ГО "ПРАВО"