25 ЧЕРВНЯ В ХМІЛЬНИКУ ДЕПУТАТИ ЗБЕРУТЬСЯ НА ЧЕРГОВУ СЕСІЮ

25 ЧЕРВНЯ В ХМІЛЬНИКУ ДЕПУТАТИ ЗБЕРУТЬСЯ НА ЧЕРГОВУ СЕСІЮ
16.06.2015
imagesМіський голова Хмільника Василь Грушко видав розпорядження, яким визначив, що 25 червня відбудеться 78 сесія міської ради 6 скликання.

До порядку денного внесено наступні питання:































































- Про хід виконання рішень, критичних зауважень, пропозицій, висловлених депутатами на попередніх сесіях міської ради 6 скликання.
- Про звіт постійної комісії міської ради з питань законності, охорони громадського порядку та соціального захисту населення
- Про звіт постійної комісії міської ради з питань духовного відродження, освіти, культури, молодіжної політики і спорту
- Про перейменування вулиці Леніна у м. Хмільнику
- Про порядок використання коштів міського та обласного бюджетів, передбачених для реалізації проекту «Патріотично-виховного дитячого літнього наметового табору відпочинку «УкроП» (українські патріоти)»
- Про окремі умови оплати праці міського голови, його заступників та секретаря міської ради за червень 2015р.
- Про внесення змін до рішення 69 сесії міської ради 6 скликання від 12.01.2015р. №1996 “Про бюджет міста Хмільника на 2015 рік”.
- Про передачу медичної субвенції м. Хмільника 2016 року у вигляді міжбюджетного трансферту Хмільницькій районній раді на здійснення послуг з медичного обслуговування жителів міста установами та закладами, що належать до спільної власності територіальних громад Хмільницького району
- Про затвердження Положення про Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради
- Про затвердження Положення про територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Хмільника
- Про затвердження Міської комплексної програми підтримки учасників Антитерористичної операції та членів їхніх сімей – мешканців м. Хмільника на 2015р.
- Про затвердження Порядків використання коштів міського бюджету, передбачених на фінансування заходів Міської комплексної програми підтримки учасників Антитерористичної операції та членів їхніх сімей – мешканців м. Хмільника на 2015р.
- Про внесення змін до Міської комплексної програми «Добро» на 2015 р.
- Питання землекористування.
- Різне