30 червня стартує музично-екологічний фестиваль "Трипільське коло-2011"

30 червня стартує музично-екологічний фестиваль "Трипільське коло-2011"
19.06.2011
У рамках IV Міжнародного еко-культурного фестивалю Трипільське коло 2011 "Повітря" (м. Ржичів з 30-го червня по 3 липня) за підтримки Посольства США в Україні, стартує робота майданчику NGO-city.
Мета роботи майданчику: інтерактивне живе спілкування з активними різноманітними громадськими організаціями.

Завдання проекту:
- організація презентації вагомих міжнародних та національних екологічних, оздоровчих, туристичних, творчих молодіжних ГО та їх інтерактивного спілкування із аудиторією фестивалю;

- залучення аудиторії до активностей NGO-city;

- розвиток волонтерства;

- активізація творчого процесу та живого слілкування;

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі майданчику шляхом презентації своєї громадської організації. Представляти свою організацію можуть 3-4 людини, участь для яких є безкоштовною!

Презентації будуть проводитись таким чином:

Весь час роботи нашого майданчика Ви будете знаходитись в своєму наметі для вашої ГО, в якій будете презентувати свою діяльність. Ви можете проводити ігри, спілкуватись з людьми, роздавати ваш матеріал... тобто все, що стосується вашої організації. Також вам буде виділено приблизно 40 хвилин на презентацію у великому наметі, де Ви зможете скористуватись проектором, мікрофоном та іншими потрібними для презентації речами.

Наші вимоги до презентації: інформативність, інтерактивність, цікавість, відсутність політичної та релігійної спрямованості, хороший настрій та побільше посмішок)))

Час роботи нашого майданчику:

30.06 – з 15.00 до 18.00
1.07 – з 10.00 до 18.00
2.07 – з 10.00 до 18.00
3.07 – з 10.00 до 15.00

Кількість учасників, які можуть приймати участь в нашому майданчику безкоштовно – 4. Проживання – в наметах. Що ми можемо забезпечити: одноразове харчування (обід), намет для презентації. Якщо Ви маєте власний – повідомте нас про це, будемо раді бачити Вас в ньому.

Анкета знаходиться в додатку.

В разі питань звертатись до організаторів NGO-city:

Фатихова Юлія
093 401 45 67
fatykhova@gmail.com

Желізко Володимир
093 400 20 32
zhelizko.volodimir@gmail.com

КОНЦЕПЦІЯ ФЕСТИВАЛЮ

Однією із звичних асоціацій, що виникають від слів «Трипільське Коло», є відчуття свободи та простору для творчості. Власне, це формує потребу і становить основу для формування творчого сектору фестивалю.

Від загального до конкрентного:

Фестиваль — комплекс заходів, джерело актуальних ідей, що створює платформу для спілкування, творчості, відпочинку.

«Трипільське коло» виступає інструментом зрушення фестивальної аудиторії із стадії мистецтва споглядання і споживання до мистецтва творення, із пасивного існування до повноцінного гармонійного життя.

Таємниче ж Трипілля як культура цивілізації, що власне була створена і відома завдяки творчості, є приводом для бурхливого мистецького і пізнавального процесу. На його основі проект об’єднує в собі музичні, освітні, екологічні, спортивні та інші розважальні і просвітницькі програми.

Кожен відвідувач сприймається творцем оточуючого світу. Тому фестиваль саме через комунікацію і мистецтво дає зрозуміти значущість людини, цінність власного життя, гармонійного відношення до здоровя, природи, суспільства і активізує її до позитивних змін свого існування, своєї громади, своєї держави.

Джерело : NGO-city. Трипільське коло 2011

Додатки : анкета-учасникам ( 7 Kb )