АГІТАТОРИ ГАЙДАЄВА СКУПОВУЮТЬ ГОЛОСИ ВИБОРЦІВ?

АГІТАТОРИ ГАЙДАЄВА СКУПОВУЮТЬ ГОЛОСИ ВИБОРЦІВ?
25.10.2012
У Козятинському районі Вінницької області, який разом з Калинівським та Хмільницьким входять до округу №13, був затриманий автомобіль з агітаторами кандидата в народні депутата від КПУ, колишнього міністра охорони здоров’я Юрія Гайдаєва. Приводом для затримання стала інформація про підкуп виборців у с. Білопілля Козятинського району.

Про це повідомляє прес-служба Миколи Катеринчука, яку, в свою чергу, повідомили самі виборці села та надали відповідне відео.

Як повідомляє прес-служба кандидата в депутати, на відео з місця події, добре видно, що в сільському кафе без будь-якого приховування заповнюються відомості, видаються гроші, по 100 гривень, а селяни ставлять свої підписи, як гарантію голосування за Гайдаєва. «Кому не вистачило – приходьте завтра, ми повідомимо», - говорить один з агітаторів.

http://www.youtube.com/embed/Ahp2T09RVTY



Після цього група від’їхала з села, а вже по дорозі в Козятин їх затримали правоохоронці. Після затримання представники Гайдаєва дали відповідні показання. Відео жителі села передали у відділ міліції Козятинського району.