Аналіз передвиборчої програми «Народного Сюзу «Наша Україна» (результати виконання передвиборчих програм)

Аналіз передвиборчої програми «Народного Сюзу «Наша Україна» (результати виконання передвиборчих програм)
21.01.2010
Ми продовжуємо знайомити хмільничан з передвиборчими обіцянками (цяцянками?) наших міських депутатів. Сьогодні на черзі передвиборча програма міської організації «Народного Союзу «Наша Україна»...

...Загалом програма наближення до проблем міста та містить механізми їх вирішення. Нажаль в програмі зовсім не передбачене вирішення проблем екологічної безпеки та дозвілля. Також програма, як і обіцянки багатьох місцьких політичних організацій, містить «загальноукраїнські елементи». Наприклад, бажання ліквідувати на місцевому рівні «зрівнялівку» та дискримінацію у пенсійному забезпечені та спростити дозвільну систему.

Читаючи програму, згадалася передвиборча кампанія з дострокових виборів до Верховної Ради України 2007 року, коли один з лідерів блоку, до якого увійшла партія «Народний Союз «Наша Україна», їздив по всій країні і питав у «Віктора Фйодоровіча», де покращення нашого життя вже сьогодні. Про це варто задуматися і хмільницьким «нашоукраїнцям». Саме це вони обіцяли в своїй програмі на виборах 2006 року.

Критерії оцінки якості передвиборної програми місцевої організації


“Народний Союз “Наша Україна”



Залучення членів громади до управління

державою і вирішення місцевих справ 2.4

Розвиток міста та територіальної громади 2,8

Комунальні послуги 2,2

Соціальний захист і гарантії прав громадян 2,7

Екологічна безпека, чистота та збереження довкілля 2,0

Дозвілля 2,0

Загальна оцінка - 2,4