АНАТОЛІЙ МОРОЗ – ПРОГРАМА КАНДИДАТА НА ПОСАДУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

АНАТОЛІЙ МОРОЗ – ПРОГРАМА КАНДИДАТА НА ПОСАДУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ
04.10.2015
Мороз

Пропонуємо читачам Громадського форуму Хмільниччини ознайомитися з програмою ще одного кандидата на посаду Хмільницького міського голови Анатолія Мороза.

ПРОГРАМА


кандидата на посаду Хмільницького міського


голови Анатолія МОРОЗА


від Європейської партії України


Ми, партія вільних людей, йдемо у владу, щоб долю Хмільника вирішували гідні, непідкупні і чесні люди. Ми не скиглимо, що нічого не змінилося. Не заради цього ми стояли на майдані, щоб опускати руки. Ми будемо продовжувати змінювати життя нашого краю. У ньому мають панувати не окремі сім'ї, а порядні, принципові та енергійні люди.

Люди, а не кріпаки, які торгують майбутнім своїх дітей. Люди, які вільно висловлюють свою думку. Люди, які впевнені у своїх силах і своєю працею здатні змінити життя на краще.

Ми проти тиску на державних службовців за їхнє право обирати і мати свою думку. Ми проти тих, хто використовує інших людей і робить їх залежними від особистих вподобань.

Ми розраховуємо лише на власні сили. Ми цінуємо час, який нам відміряний на цій землі, і розуміємо, що іншого шансу в нас не буде.

Якщо ти не боїшся - зроби свій вибір. Ти можеш не піти на вибори. Це твоє право, яке ми поважаємо. Але пам'ятай, ти робиш послугу міській владі, яка буде продовжувати використовувати тебе.

Моя мета: Хмільник – місто, яким я пишаюся, за яке дбаю, вболіваю та відповідаю!

Мої пріоритети: компетентність і професіоналізм, чесність та відповідальність влади міста перед громадою.

Ключові аспекти програми:

УПРАВЛІННЯ МІСТОМ потребує змін, що ґрунтуються на:

  • формуванні якісної кадрової політики у структурі влади


У владі мають працювати професіонали. Для цього необхідно готувати спеціалістів муніципального планування та управління, проводити прозорі конкурси з відбору посадовців міської влади та ухвалювати ключові рішення, що забезпечать розвиток міста-курорту.

  • фаховій економічній політиці


Відкриті конструктивні взаємовідносини між владою і підприємствами. Створення сприятливого бізнес-клімату. Максимальне залучення місцевих підприємств до освоєння бюджетних коштів. Прозорість у земельних питаннях.

Зможемо досягнути цього, обмеживши втручання чиновників у економічну діяльність підприємців. Усі представники влади мають чітко усвідомити, що їхня діяльність - це служба громаді, а не навпаки. Гарантуватиму рівні можливості представникам місцевого бізнесу на відкритих конкурсах, публічність використання коштів бюджету міста та прийняття управлінських рішень міською радою.

  • співпраці з громадськими організаціями та активістами


Маю намір вивести спілкування влади і громади на новий дискусійний майданчик, в основі якого рівноправне спілкування, максимальна відкритість та готовність до змін.

  • залученні інвестицій в санаторно-курортну та промислову галузі міста


Залучення інвесторів, здатних заснувати екологічно чисті виробництва, санаторно-курортні комплекси, які забезпечать високооплачувані робочі місця та надходження до бюджету.

  • запровадження у міській раді системи електронного урядування


Це дозволить не оббивати пороги владних кабінетів, а у електронному вигляді надсилати запити та отримувати необхідну інформацію.

  • ефективній популяризації міста-курорту Хмільник


Місто потребує свого представлення і компетентного супроводу на державному та міжнародному рівнях. Для цього необхідно налагоджувати зв’язки із європейськими курортними центрами, представляти оздоровчі особливості міста на світових туристичних форумах, інших заходах.

  • збереженні у власності громади та відновленні архітектурно-історичної пам`ятки – палацу Ксідо

  • реалізації проектів щодо залучення коштів із міжнародних грантових програм


Створення єдиного механізму управління процесами ініціювання, підготовки та реалізації проектів у виконавчих органах міської ради для залучення грантових коштів з метою вирішення проблемних питань у різних сферах життя міста.

  • сприянні вчителям, краєзнавцям і дослідникам, усім, хто працює на розбудову міста, виховує дітей та молодь


Сприятиму застосуванню новітніх методів управління в навчальних закладах міста, підтримуватиму молодих, ініціативних хмільничан, забезпечуватиму їх кар’єрне та соціальне зростання, можливість працевлаштування в рідному місті. Забезпечуватиму можливість повноцінного розвитку формування особистості кожної дитини, фізичне виховання молоді. Облаштування центрів дозвілля молоді на базі будівель котелень, які ще залишились у комунальній власності. Запровадження та підтримка проектів «Я - Європеєць», «Молодий підприємець».

  • підтримці медичної галузі коштом бюджету міста


Маю намір утворити та розмістити в комунальній установі «Центральна Хмільницька районна лікарня» комунально-унітарне підприємство «Муніципальна аптека», де можна буде придбати ліки з мінімальною націнкою і таким чином впливати на цінову політику комерційних аптек.

  • ефективній реалізації Програми благоустрою


Запровадження громадського аудиту за формуванням комунальних тарифів та роботою комунальних підприємств. Ефективне використання коштів, виділених на благоустрій міста.