АРЕШТОМ НІХТО НІКОМУ НЕ ПОГРОЖУВАВ – ЦЕ ПРОСТО НЕВДАЛИЙ ЖАРТ?

АРЕШТОМ НІХТО НІКОМУ НЕ ПОГРОЖУВАВ – ЦЕ ПРОСТО НЕВДАЛИЙ ЖАРТ?
13.03.2013
3130Арештом ніхто нікому не погрожував – це просто невдалий жарт, - так прокоментував ситуацію з погрозами в бік редактора газети «Життєві обрії» міський голова Хмільника Василь Грушко на нараді в губернатора.

Про це повідомила газета «33 канал».

В своїх поясненнях Василь Грушко зазначив наступне:

«Я переконаний, що ніякого конфлікту насправді не було. Розумієте, газета «Життєві обрії» - комунальне видання. Так заведено, що на нараду запрошуються крівники всіх комунальних підприємств, у тому числі редактор газети, котрого я особисто запрошував двічі. Він двічі не прийшов, прислав замість себе журналістку. Тому мій перший заступник просто пожартував, мовляв, наступного разу доведеться його у наручниках приводити на нараду. Арештом ніхто нікому не погрожував – це просто невдалий жарт.

В свою чергу редактор «Життєвих обріїв» так прокоментував ситуацію:

«… з попереднім керівництвом міскради ніяких колізій не було. Була угода, вони платили гроші, ми об’єктивно писали про їхню роботу.

Але прийшла нова команда в мерію і відмовилася платити згідно з угодою. А згодом чиновникам не сподобалися акценти наших журналістів, гострі кути і гострі запитання, обговорення теми продажу міського звалища… І чому я мав бути на тій нараді, коли там працює журналіст і має писати, як сам бачить цю тему і проблему?! І от тобі на – привести мене в наручниках!»

Petryk poc