БАНК РЕЧЕЙ: ДЛЯ ВОЛОНТЕРІВ ПРОВЕЛИ ТРЕНІНГ З КОМАНДОТВОРЕННЯ ТА МАЙСТЕР-КЛАС З АРТТЕРАПІЇ

БАНК РЕЧЕЙ: ДЛЯ ВОЛОНТЕРІВ ПРОВЕЛИ ТРЕНІНГ З КОМАНДОТВОРЕННЯ ТА МАЙСТЕР-КЛАС З АРТТЕРАПІЇ
27.10.2023
В гуманітарному хабі “Мурашник” для волонтерів “Банку речей” провели додатковий тренінг з командотворення та майстер клас з арттерапії. В тренінгу брали участь представники громадської організації “ПРАВО”, волонтери, які на постійній основі допомагають в Банку речей, активні та ініціативні громадяни з числа відвідувачів гуманітарного хабу “Мурашник”. Учасники виконали вправи на командну роботу та потім із цікавістю малювали абстракції Хуана Міро.



https://www.youtube.com/watch?v=Wt10YKmESe8

Реалізація проєкту “Банк речей: працюємо для людей” є частиною Плану інтеграції внутрішньо переміщених осіб в життя громади, одним із пунктів якого є створення умов для забезпечення внутрішньо переміщених осіб, які знаходяться в кризовій ситуації, одягом та взуттям.



Проєктом передбачено проведення інформаційних зустрічей в старостинських округах, створення каналів комунікації між “Банком речей”, який функціонує в гуманітарному хабі “Мурашник”, та представниками старостинських округів, збільшення кількості волонтерів, а також проведення їх навчання.



Проєкт “Банк речей: працюємо для людей” виконується громадською організацією “ПРАВО”, в партнерстві з Хмільницькою міською радою та реалізується в рамках проєкту «Підтримка українського громадянського суспільства та волонтерських ініціатив», який реалізується Фондом «Освіта для демократії» та ГО «Наше Поділля» за сприяння Національного фонду в підтримку демократії.