“БАНК РЕЧЕЙ”: продовжуєм інформування в сільських населених пунктах про можливості та потреби

“БАНК РЕЧЕЙ”: продовжуєм інформування в сільських населених пунктах про можливості та потреби
06.09.2023
Разом з мобільною командою ІНТЕРСОС відвідали села Білий Рукав, Колибабинці та Кривошиї, де провели чергову інформаційну зустріч в рамках проєкту Банк речей: працюємо для людей. Цей проєкт є частиною плану інтеграції внутрішньо переміщених осіб в життя громади, одним із пунктів якого є створення умов для забезпечення внутрішньо переміщених осіб, які знаходяться в кризовій ситуації, одягом та взуттям.



Проєктом передбачено проведення інформаційних зустрічей в старостинських округах, створення каналів комунікації між “Банком речей” та представниками старостинських округів, збільшення кількості волонтерів, а також проведення їх навчання.



Проєкт “Банк речей: працюємо для людей” виконується громадською організацією “ПРАВО”, в партнерстві з Хмільницькою міською радою та реалізується в рамках проєкту «Підтримка українського громадянського суспільства та волонтерських ініціатив», який реалізується Фондом «Освіта для демократії» та ГО «Наше Поділля» за сприяння Національного фонду в підтримку демократії.