БАНК РЕЧЕЙ: ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ДЛЯ ВОЛОНТЕРІВ

БАНК РЕЧЕЙ: ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ДЛЯ ВОЛОНТЕРІВ
14.09.2023
В гуманітарному хабі “Мурашник” пройшов перший тренінг для волонтерів “Банку речей”. Темою тренінгу була “Психологічна саморегуляція та захист від вигорання”. На тренінгу були присутні представники громадської організації “ПРАВО”, представники мобільної команди ІНТЕРСОС, волонтери, які на постійній основі допомагають в Банку речей, активні та ініціативні громадяни з числа відвідувачів гуманітарного хабу “Мурашник”.

Тренеркою виступила психологиня Олена Лісовська.



Реалізація проєкту “Банк речей: працюємо для людей” є частиною Плану інтеграції внутрішньо переміщених осіб в життя громади, одним із пунктів якого є створення умов для забезпечення внутрішньо переміщених осіб, які знаходяться в кризовій ситуації, одягом та взуттям.



Проєктом передбачено проведення інформаційних зустрічей в старостинських округах, створення каналів комунікації між “Банком речей”, який функціонує в гуманітарному хабі “Мурашник”, та представниками старостинських округів, збільшення кількості волонтерів, а також проведення їх навчання.



Проєкт “Банк речей: працюємо для людей” виконується громадською організацією “ПРАВО”, в партнерстві з Хмільницькою міською радою та реалізується в рамках проєкту «Підтримка українського громадянського суспільства та волонтерських ініціатив», який реалізується Фондом «Освіта для демократії» та ГО «Наше Поділля» за сприяння Національного фонду в підтримку демократії.