"Базарний" потоп в центрі Хмільника

"Базарний" потоп в центрі Хмільника
17.04.2012
Сьогодні, після нічного дощу, черговий раз затопило «базарчик» в центрі міста. Воду з території відкачували спеціальним насосом. Це вже не вперше, коли доводиться ратуватися від наслідків негоди таким чином…

Багато хто вважає, що постійне підтоплення території погіршує її санітарний стан. Саме тому, під час останньої сесії Хмільницької міської ради, депутати розглянули депутатський запит своїх колег (Гуцалюка С.О., Денисюк Л.А., Шеремети В.М., Каленіченка С.В.) щодо можливості підготовки проекту рішення про дострокове розірвання договору оренди на земельну ділянку, на якій розміщений ринок у центрі міста у зв’язку з неналежним санітарно-технічним станом.

Зокрема Володимир Шеремета зазначив, що санітарний стан ринку й справді бажає кращого, так як після сильного дощу біля туалету та смітника, які розміщенні на території базарчика, утворюється величезна калюжа у якій плаває різноманітне сміття.

Якщо ініціатива депутатів буде підтримана і угоду розірвуть, то невідомо, яким чином це вплине на тих підприємців, що мають торгові точки на «базарчику».