БРЕХНЯ, БРЕХНЯ І ЩЕ РАЗ БРЕХНЯ?

БРЕХНЯ, БРЕХНЯ І ЩЕ РАЗ БРЕХНЯ?
23.02.2014
00233998Ситуація з порушеннями Генерального плану міста при виділенні земельних ділянок під забудову в промисловій зоні набирає комічного забарвлення. Який комік за цим стоїть – напевно варто розібратися депутатам…

Як відомо, і в сесійній залі, і в ЗМІ багато говорилося про порушення генплану. Це підтвердив і головний архітектор, коли депутати про це в нього запитали.

Більше того: під час загальноміської наради головний архітектор пан Загниборода визнав, що порушення таки були, причому зробив це публічно, перед громадою…

Але потім почалася комедія… У своїй відповіді на запит міський голова зазначив, що земельні ділянки виділялись в межах законодавства… Тобто, на думку міського голови, архітектор збрехав?

Більше того, депутат міської ради Володимир Шеремета звернувся до архітектора з вимогою прокоментувати ситуацію і чітко вказати, що саме було порушено. Ось витяг з депутатського звернення пана Володимира:

Під час загальноміської наради, яка відбулася 6 лютого 2014 року, на запитання громадського активіста, Ви визнали, що, під час виділення земельних ділянок під індивідуальну забудову на території по вулиці Жданова та вулиці Пирогова, яка, відповідно до Генерального плану міста Хмільника, є промисловою зоною, було допущено порушення законодавства, яке регламентує відносини в сфері архітектури та містобудування.

Зважаючи на вищевикладене, прошу Вас, відповідно до частини 1 статті 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» дати офіційне роз’яснення ситуації що склалася з виділенням земельних ділянок під індивідуальну забудову на території прилеглій до вулиці Жданова та вулиці Пирогова, яка, відповідно до Генерального плану міста Хмільника, є промисловою зоною, а також прошу зазначити, які саме нормативно-правові акти було порушено (прошу вказати назву документу, а також конкретну статтю).

Нещодавно було отримано відповідь, за підписом архітектора міста пана Загнибороди, в якому він зазначає, що… ПОРУШЕНЬ НЕ БУЛО!

Тобто виходить, що головний архітектор міста пан Загниборода відверто збрехав… Або тоді, коли говорив про порушення перед громадою міста та депутатами, або в своїй відповіді…

l1l2

На нашу думку це питання потребує детального розслідування, зокрема, що стосується дій пана Загнибороди щодо надання інформації…