БУДІВЛЮ КІНОТЕАТРУ «ДРУЖБА» ЗНОВУ ХОЧУТЬ ПРОДАТИ

БУДІВЛЮ КІНОТЕАТРУ «ДРУЖБА» ЗНОВУ ХОЧУТЬ ПРОДАТИ
12.02.2015
завантаженняХмільницька міська рада має намір затвердити перелік об’єктів, які продадуть з аукціону в 2015-2016 роках. Пропонуємо вашій увазі перелік цих об’єктів, а також короткий коментар до таких майбутніх продажів.

Отже, планується продати кілька котелень, а саме:

  • Будівля котельні по вулиці Ч. Козацтва №28;

  • Будівля котельні по вул. Лисенка №23;

  • Будівля котельні по вул. Горького №3-а;

  • Будівля котельні по вул. Декабристів №13.


Варто зазначити, що послідуюче використання зазначено не для всіх котелень. Зазначено тільки, що лише котельню по вулиці Ч. Козацтва мають продати під спортивно-оздоровчий, рекреаційно-туристичний, готельний профіль діяльності. Подальша доля інших котелень наразі невідома. Тобто використати їх зможуть під облаштування будь чого.

Наступний об’єкт для продажу - будівля кінотеатру «Дружба» по вул. Леніна №25. Його збираються продати під влаштування кінотеатру з торговельно-офісними приміщеннями, культурно-комерційного комплексу з кінозалом. Варто зазначити, що це не перша спроба продати кінотеатр в центрі міста. В 2013 році керівництво міста намагалося «протягнути» через раду затвердження звіту про оцінку кінотеатру. На думку депутатів звіт суттєво занижував реальну вартість цього об’єкту. Тоді депутати не затвердили такий звіт і кінотеатр не продали майже задарма. Отже, нас чекає чергова спроба. До речі, з аналізом звіту, який намагалися протягнути в 2013 році можна ознайомитися ТУТ.

Наступний об’єкт – підвальне приміщення в будинку по вул. Леніна №19. Одразу варто зазначити, що в проекті рішення не зазначається можливе подальше використання об’єкту. Також варто звернути увагу, що це приміщення знаходиться в житловому будинку. Рано чи пізно в цьому будинку буде створено ОСББ. І не варто зараз «розбазарювати» об’єкти, які могли б в майбутньому приносити користь мешканцям будинку, якщо вони здаватимуть його в оренду. Тому продавати такий об’єкт все ж таки не варто.

Під комерційно-розважальний, офісний, готельний профіль діяльності збираються продати комплекс будівель разом із земельною ділянкою по вул. Пушкіна №12 – колишня районна друкарня.

І останній об’єкт, який може змінити власника, це адмінбудівля по вул. Таращанська №5, яку мають намір продати під офіс.

Варто зазначити, що всі ці об’єкти мають намір продати через аукціон.