Бути чи не бути «Баден-Бадену» в Хмільнику?

Бути чи не бути «Баден-Бадену» в Хмільнику?
02.11.2011
27 жовтня в приміщенні районного Будинку культури, відбулися громадські обговорення результатів моніторингу стану реалізації Концепції розвитку курорту Хмільник на 2007-2016 роки.

Участь в заході взяли представники Хмільницької міської та районної рад, Хмільницької райдержадміністрації, представники громадських організацій та організацій політичних партій, активна громадськість та представники засобів масової інформації.

Вашій увазі (приєднаних файлах) пропонується Звіт за результатами моніторингу Концепції розвитку курорту Хмільник на 2007-2016 роки та, власне, - сама Концепція.

Нагадуємо, що моніторинг відбувся в рамках проекту громадської організації «ПРАВО» під назвою «Хмільник: до європейського рівня крокуємо разом!!!», який став переможцем конкурсу міні-грантів, оголошеного Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» та Східноєвропейським демократичним центром (Варшава), в рамках Школи громадського моніторингу діяльності місцевих органів влади-2011. що проводилася за фінансової підтримки програми Польська Допомога Міністерства Закордонних Справ Польщі та Фонду ім. Стефана Баторія.

Додатки:

koncepcia (132 Kb )

zvit_za_rezultatamy_monitoryngu (162 Kb )