Чайна церемонія з громадською організацією «ПРАВО»

Чайна церемонія з громадською організацією «ПРАВО»
16.09.2009
20 вересня 2009 року громадська організація «ПРАВО» запрошує всіх, хто полюбляє приємні бесіди за склянкою чаю з смачним печивом (чи філіжанкою кави), всіх, хто хоче знайти нових друзів та однодумців, або зустріти старих, усіх, хто ще не втратив здатність та бажання спілкуватися в більш природній спосіб, аніж через мережу інтернет, - взяти участь в неофіційній дружній зустрічі з членами організації.

Організатори очікують, що участь в чаюванні візьмуть члени інших громадських об’єднань міста, по можливості представники місцевої влади, а також всі бажаючі.

Також члени ГО «ПРАВО» щиро плекають надію, що учасники посиденьок обговорять питання громадської активності в місті, відкритості, прозорості та підзвітності місцевої влади та зовсім трішечки поговорять про майбутні Президентські вибори та гінеалогічні древа певних кандидатів в Президенти.

Хочемо також порадувати потенційних учасників чайної церемонії – частування за рахунок організації!!! З собою мати лише гарний настрій та бажання поспілкуватися на цікаві теми.

Нагадуємо, що чайна церемонія відбудеться 20 вересня 2009 року в приміщенні колишнього казино, що знаходилося по вулиці Леніна, біля території базарчика навпроти Ощадбанку. Початок о 12.00.

За довідками звертатися за тел:
8 067 425 84 95
8 067 179 24 45