Чергове ігнорування думки громадськості з боку міської влади чи знову прикра помилка?

Чергове ігнорування думки громадськості з боку міської влади чи знову прикра помилка?
06.09.2011
Таке питання виникло після внесення громадською організацією «Молодіжна Рада» пропозицій за результатами громадської експертизи. Свого часу було проведено три громадські експертизи діяльності виконавчих органів Хмільницької міської ради, пропозиції за результатами яких майже одночасно було внесено на розгляд міської влади. Дві пропозиції, що стосувалися легалізації ОСН та пасажирських перевезень, було розглянуто виконавчим комітетом Хмільницької міської ради й прийнято відповідні рішення. Пропозиції за результатами третьої експертизи десь загубилися в коридорах міської влади… Тому представники громадської організації «Молодіжна Рада», зважаючи на те, що могла вкрастися якась прикра помилка, вирішили повторно звернутися до міського голови Василя Грушка з пропозицією розглянути результати проведення громадської експертизи на засіданні виконавчого комітету Хмільницької міської ради. Вашій увазі пропонується текст самого звернення:

Хмільницькому міському голові


Грушку Василю Пилиповичу


ПРОПОЗИЦІЇ


Шановний Василь Пилипович!


 

Хмільницька міська молодіжна громадська організація «Молодіжна Рада» подала пропозиції за результатами проведення громадської експертизи діяльності виконавчих органів Хмільницької міської ради (копія листа додається). На превеликий жаль, жодної реакції на своє звернення нами отримано не було. Ми впевненні, що вкралася прикра помилка, тому повторно подаємо Вам пропозиції за результатами проведення громадської експертизи діяльності виконавчих органів Хмільницької міської ради та просимо їх розглянути, відповідно до Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності виконавчих органів Хмільницької міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Хмільницької міської ради за №255 від 21 квітня 2011 року.

Просимо Вас розглянути пропозиції нашої організації, а також письмово поінформувати нашу організацію про результати розгляду експертних пропозицій з одночасним розміщенням відповідної інформації у засобах масової інформації та на офіційному сайті міста.

Заздалегідь дякуємо Вам за увагу до цього звернення і не сумніваємося, що Ваша компетентна співпраця відповідатиме курсу на реалізацію принципу верховенства права, забезпечення прозорості діяльності органів влади та врахування громадської думки під час прийняття рішень, проголошеному керівництвом нашої держави.