ЧОМУ КОМІСІЯ НЕ ПОБАЧИЛА ТОГО, ЩО Є НАСПРАВДІ?

ЧОМУ КОМІСІЯ НЕ ПОБАЧИЛА ТОГО, ЩО Є НАСПРАВДІ?
23.10.2014
imagesДепутати Хмільницької міської ради вже неодноразово піднімали питання про розриття невідомими особами землі за міським пляжем, біля початку старого русла Південного Бугу.

Першою це питання підняла депутат пані Тетяна Карпенко. Про це неодноразово писалося на сторінках Громадського форуму Хмільниччини, були численні звернення до правоохоронних органів. Але, не зважаючи на те. Що пройшло вже більше року з моменту скоєння злочину, «віз», як то кажуть, «і досі там».

Варто зазначити, що це питання досліджувала й комісія з самоврядного контролю за використанням земель в Хмільнику. Ця комісія свого часу склала акт про те, що площа розритої ділянки складає близько 100 кв/м. Тобто площу 10 на 10 метрів…

ScanScan0001

Нещодавно до міської ради надійшла чергова відповідь, на цей раз з інспекції сільського господарства, яка, в межах своєї компетенції, досліджувала це питання.

У відповіді зазначається, що розкриття ґрунтового покриву та проведення відбору землі здійснено на площі, яка значно перевищує розміри, які було зазначено в акті комісії. Тобто акт комісії не відповідає дійсності.

Scan0002

До речі, читачі можуть зазначити, що подальше розкриття грунтового покриву та вибір землі могло бути здійснене після складання акту комісією. Тобто після 20 грудня 2013 року. Пропонуємо переглянути фото, які були зроблені 5 листопада 2013 року, тобто більш, як за місяць, до складання акту комісією:

DSCF4421

DSCF4422DSCF4423DSCF4424DSCF4425 DSCF4427

На фото видно, що площа розкриття ґрунтового покриву явно перевищує площу, що зазначена в акті комісії, тобто всього 10 на 10 метрів.

Що ж сталося? Невже члени комісії, до складу якої входили:

- секретар ради Петро Дреженков;

- спеціаліст сектору з регулювання земельних відносин Олександр Косенко;

- заступник міського голови Любов Гамак;

- завідувач сектору з регулювання земельних відносин Світлана Рибак;

- начальник служби містобудівного кадастру Олександр Олійник;

- депутат міської ради Олександр Бойко;

свідомо пішли на злочин, підписавши акт, який не відповідає дійсності? Чи може навіть не виходили на місце злочину? А може їх всіх вразив якийсь таємничий вірус, що погіршує зір та позбавляє людину здатності орієнтуватися на місцевості? Напевно депутатам потрібно звернутися до правоохоронних органів, щоб ті поставили остаточний діагноз… Хоча цього, скоріш за все, не станеться. Але хочеться запитати в зазначених осіб, окрім Дреженкова, чи знайоме їм такі поняття, як честь та власна гідність?