ЧОМУ В ХМІЛЬНИКУ ВАРТІСТЬ ПРОЇЗДУ ЗРОСТАЄ, А ЯКІСТЬ ПЕРЕВЕЗЕНЬ – ЗАЛИШАЄТЬСЯ НИЗЬКОЮ?

ЧОМУ В ХМІЛЬНИКУ ВАРТІСТЬ ПРОЇЗДУ ЗРОСТАЄ, А ЯКІСТЬ ПЕРЕВЕЗЕНЬ – ЗАЛИШАЄТЬСЯ НИЗЬКОЮ?
24.09.2015
завантаженняПеред кожним підвищенням вартості проїзду хмільничан починають годувати обіцянками про те, що підвищення вартості автоматично означатиме покращення якості пасажирських перевезень в місті.

Але вартість підвищується, причому – незаконно, а якість перевезень залишається досить низькою.

Досить часто хмільничани стикаються і з відвертим хамством водіїв, і з порушенням графіку руху. Водії навіть дозволяють собі не доїжджати до кінцевої зупинки. Ось про такий випадок якраз й піде мова у відео, яке було відзняте нещодавно в Хмільнику на зупинці по вулиці Тичини.

Якщо коротко, то водій маршрутного таксі, власником якого є пан Станіслав Бонсевич, просто не доїхав до своєї кінцевої зупинки, а саме – до «Водоканалу», як це передбачено паспортом маршруту. Ось як він пояснив такі свої дії:



Варто зазначити, що це – не поодинокий випадок. В Хмільнику це – звична практика. То ж звертаємо увагу перевізників, зокрема – пана Станіслава Бонсевича, а також начальника управління євроінтеграції та економічного розвитку пана Валерія Колосінського та просимо вжити відповідних заходів в мажах своєї компетенції.