Чому знадобилося втручання ЗМІ, щоб вирішити місцеву проблему?

Чому знадобилося втручання ЗМІ, щоб вирішити місцеву проблему?
14.10.2011
Питання риторичне і кожен може сам для себе дати на нього відповідь. Але все по-порядку…

Ще в липні місяці, мешканець 1-го провулку Ворошилова, звернувся до міського голови з проханням відремонтувати місток через старе русло річки Південний Буг, який розташований поблизу оздоровниці залізничників.

Після звернення, від міського голови Василя Грушка (на фото) надійшов лист-відповідь від 20.07.2011 року, в якому він фактично визнавав аварійний стан містка та запевняв, що вказаний об’єкт буде відремонтовано КП «Хмільниккомунсервіс». Пообіцяв, але жодні роботи не проводилися аж до жовтня місяця.

Саме це стало причиною звернення мешканців прилеглих вулиць до редакції телеканалу ICTV та газети «33-й канал». Після виходу матеріалів в ефір (репортаж в «Надзвичайних новинах» на ICTV з’явився в понеділок, 10 жовтня, а в газеті «33-й канал» публікацію розміщено в середу, 12 жовтня) місток був негайно відремонтований. Наразі аварійний місток полагоджено, трос замінено, небезпеку усунено…

То ж знову риторичне питання: то чому ж потрібно було втручання ЗМІ для вирішення місцевої проблеми? Чи вірною залишається теза, що обіцянка чиновника – цяцянка… Владі потрібен стимул, хоча б у вигляді публікацій в ЗМІ.

Вашій увазі пропонується лист-відповідь міського голови на прохання відремонтувати місток…