Чи буде громадська рада в Хмільнику?

Чи буде громадська рада в Хмільнику?
28.12.2010
Хмільницька міська молодіжна громадська організація «Молодіжна Рада» ініціює діалог щодо доцільності створення громадської ради при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради…

25 грудня 2010 року, представники молодіжної громадської організації «Молодіжна Рада» звернулися до керівників громадських організацій міста Хмільника з пропозицією долучитися до створення громадської рали. Подаємо текст звернення з надією, що ця пропозиція зацікавить інші інститути громадянського суспільства міста, адреси яких ми не знайшли на Офіційному сайті міста Хмільника…
Шановний _____________________ !

Доводимо до Вашого відома, що після прийняття постанови Кабінету Міністрів України за №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» було cтворено умови для забезпечення участі громадян України в процесах прийняття рішень органами виконавчої влади України.

Для органів місцевого самоврядування вищевказана постанова носить виключно рекомендаційний характер, тобто органи місцевого самоврядування лише за бажанням можуть нею користуватися під час формування та реалізації місцевої політики.

10 грудня 2010 року на офіційному сайті міста Хмільника було розміщено інформацію про те, що виконавчий комітет Хмільницької міської ради, керуючись бажанням залучати до формування та реалізації місцевої політики членів Хмільницької територіальної громади та демонструючи відкритість та бажання співпрацювати з громадськими інституціями міста, висловлює зацікавленість в створенні громадської ради при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради.

Хмільницька міська молодіжна громадська організація «Молодіжна Рада» виступає з ініціативою створення громадської ради і звертається із закликом до представників громадських організацій міста Хмільника долучитися до цього процесу.

Контактна особа: Віталій Дорох

Тел. :067 425 84 95

e-mail: doroh-hm@yandex.ru

Також можна звернутися в офіс Хмільницької районної громадської організації «ПРАВО», який знаходиться в районному будинку культури, поряд з районною бібліотекою для дорослих.

Тож сподіваємося, що пропозиція зацікавить представників громадських організацій міста…