ЧИ БУДЕ ПОКАРАНО В ХМІЛЬНИКУ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЇЗДОК НА АНТИМАЙДАН?

ЧИ БУДЕ ПОКАРАНО В ХМІЛЬНИКУ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЇЗДОК НА АНТИМАЙДАН?
07.06.2015
gpДнями прокуратура області на своєму офіційному сайті вкотре оприлюднила звернення до громадськості з проханням надавати інформацію щодо злочинів вчинених під час Революції Гідності. У ньому, зокрема йдеться про те, що будь-яка корисна інформація про причетність громадян, високопосадовців до організації вказаних протиправних діянь, про правопорушення, вчинені стосовно учасників протестних акцій, допоможе виявити винних та притягнути їх до встановленої законом відповідальності. Прокурор Вінницької області В’ячеслав Соколовий, звертаючись до громадян, попросив усіх, хто володієте будь-якими фактами скоєння злочинів (фото й відеоматеріалами з цього приводу) у зручний для кожного спосіб повідомляти про це органи прокуратури Вінниччини.

З приводу цього звернення пригадується один цікавий факт: в лютому цього року керівник громадського формування «Народна самооборона» м. Хмільника та Хмільницького району Станіслав Найчук під час однієї з сесій міської ради зазначив, що йому з достовірних джерел відомо як з Хмільника, на так званий Антимайдан, відправляються автобуси з хмільничанами. Також пан Станіслав Найчук назвав навіть суму в 400 гривень, яку, начебто, отримують хмільничани-антимайданівці, а також номери автобусів, які відвозять людей до Києва, на підтримку діючої влади.



То ж пропонуємо пану Станіславу Найчуку скористатися можливістю та звернутися до органів прокуратури, повідомивши про відомі йому факти.