ЧИ БУЛИ ПОРУШЕННЯ МЕТОДИКИ ПІД ЧАС РОЗРОБКИ ПЕРСПЕКТИВНОГО ПЛАНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ?

ЧИ БУЛИ ПОРУШЕННЯ МЕТОДИКИ ПІД ЧАС РОЗРОБКИ ПЕРСПЕКТИВНОГО ПЛАНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ?
08.09.2015
imagesВідповідь на це питання спробують знайти експерти громадської організації «ПРАВО», які ініціювали проведення громадської експертизи діяльності Вінницької ОДА.

Предмет експертизи: стан дотримання та виконання своїх повноважень Вінницькою обласною державною адміністрацією під час розробки Перспективного плану формування територій громад Вінницької області.

Проведення експертизи зумовлене значним невдоволенням представників громад Вінницької області, причиною якого стало схвалення Перспективного плану обласною радою.

Відповідно до постанови КМУ, якою регламентовано проведення громадської експертизи, день надходження запиту є датою початку громадської експертизи.

ScanScan-1Scan-2

Тепер Вінницька ОДА має видати розпорядження про сприяння проведенню громадської експертизи і здійснення заходів, пов'язаних з підготовкою необхідних для її проведення матеріалів, довести його зміст до громадської організації «ПРАВО», визначити відповідальну особу для забезпечення взаємодії з організацію, а також розмістити на веб-сайті Вінницької обласної державної адміністрації інформацію про надходження запиту щодо проведення громадської експертизи та забезпечити надання необхідних матеріалів у встановленому порядку.