Чи бути громадській раді в Хмільнику?

Чи бути громадській раді в Хмільнику?
31.01.2011
Міська влада черговий раз звернулася до представників інститутів громадянського суспільства міста з пропозицією створити громадську раду при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради…

У грудні 2010 року на офіційному веб-сайті міста Хмільника було розміщено інформацію про готовність місцевої влади утворити громадську раду з урахуванням вимог Постанови Кабінету Міністрів України за №996 від 03.11.2010р. «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».


Із ініціативою щодо створення такого колегіального консультативно-дорадчого органу до інститутів громадянського суспільства міста також звернулась молодіжна громадська організація «Молодіжна Рада». На юридичні адреси громадських об’єднань міста було надіслано листи з пропозицією долучитися до процесу створення громадської ради.

На жаль, жодне громадське об’єднання міста, що за вказаною вище Постановою могло б взяти участь у формуванні громадської ради, не відгукнулось на заклик місцевої влади та «Молодіжної Ради»…

Вбачаючи в інститутах громадянського суспільства міста важливих партнерів для утвердження конструктивного діалогу, налагодження ефективної взаємодії та врахування громадської думки під час формування і реалізації державної та місцевої політики, виконавчий комітет Хмільницької міської ради черговий раз пропонує представникам громадських об’єднань визначитись зі створенням громадської ради.

У разі зацікавлення просимо надавати пропозиції до сектору з питань внутрішньої політики міської ради особисто, або за тел.: 2-23-18.

Джерело: Офіційний сайт міста Хмільника