Чи приєднаються батьки хмільницьких навчальних закладів до протесту батьків школи №2?

Чи приєднаються батьки хмільницьких навчальних закладів до протесту батьків школи №2?
23.05.2012
Ми неодноразово висвітлювали події навколо об'єднання двох четвертих класів в Хмільницькій школі №2 та формування на їх базі одного п'ятого, в якому може навчатися понад 40 учнів. Але, як виявилося, школа №2 не єдина, де батьки не згодні з діями міської влади. Це підтверджує інформація, яка булла розміщена групі «Хмільник – місто курорт!» в соціальній мережі «Вконтакте». З окремими тезами можна не погодитися, але факт залишається фактом: батьки хмільницьких учнів виявляють протест протии політики міської влади щодо «оптимізації» в навчальних закладах Хмільника. Пропонуємо Вашій увазі весь матеріал, як то кажуть – мовою оригіналу…

«У ЧЕТВЕРТІЙ ШКОЛІ ЗНОВУ СКАНДАЛ!!!
1-А клас розформовують. Учнів розкидають по трьох інших перших класах. Звичайно ж батьки першокласників обурені. Адже для маленької дитини, яка тільки почала вчитися в школі, зміна вчителя та класного колективу – це дуже велика психологічна травма. Батьки ходили вже до завуча з початкових класів, директора школи, завідуючої райвно. У відповідь тільки шаблонні відмовки: оптимізація класів, малі класи не рентабельні, на всіх вчителів годин не вистачає і т.д. Таке враження, що якщо можна було навчальний процес проводити без участі учнів і батьків, то така школа була б зразковою в сучасній капіталістичній Україні. Говорять також, що цей клас не єдиний. На черзі в «оптимізаторів» 5-й і 9-й класи.
Чому таке дійство відбувається саме в 4-й школі міста пролив світ посадовець з міської ради, що побажав залишитись невідомим. Виявляється, старе приміщення 4-ї школи викупив підприємець Юрчишин. І стара школа вже цього літа має бути звільнена від вчителів і учнів. А от в приміщенні нової школи приміщень для всіх класів не вистачає. Керівництво школи вже і бібліотеку віддає під класи, але і цього замало.
До НЕДОЛУГИХ ДІЙ нового складу МІСЬКОЇ РАДИ добавилась ще одна. Цікаво, що вона ВЧВОРИТЬ наступного разу????»

Варто додати, що інформацію в соціальній мережі про події навколо «оптимізації» в школі №4, розмістив Владимир Михалёв

Джерело: http://cs666999.vk.com/wall-725699_1207