Чи варто приймати такі документи?

Чи варто приймати такі документи?
14.12.2011
Громадська організація «ПРАВО» провела антикорупційну експертизу проекту нормативно-правового акту. Проект документу, який буде розглянуто на громадських слуханнях з подальшим затвердженням на засіданні Хмільницької міської ради, містить 26 зауважень…

Експертиза стосувалася проекту Положення про порядок розміщення та встановлення технічних елементів (пристроїв) на будівлях та спорудах в м. Хмільник.

Проведення громадської антикорупційної експертизи нормативно-правових актів відбувалося у відповідності до ч. 3 статті 15 Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції в Україні».

З документом, який було піддано експертизі та її результатами ви можете ознайомитися в додатках.

Зараз громадська організація «ПРАВО» готує пропозиції за результатами проведення антикорупційної експертизи проекту НПА, які будуть офіційно представлені на розгляд міської влади.

Для довідки:

Антикорупційна експертиза (експертиза на наявність корупціогенних норм) – діяльність із виявлення в проектах нормативно-правових актів положень, що сприяють або можуть сприяти вчиненню корупційних правопорушень (корупціогенні фактори), та розробки рекомендацій з їх усунення.

Додатки:

Polozhennya ( 117 Kb )

Ekspertni_vysnovky ( 61 kb)