ЧИ ВДАЛОСЯ СФОРМУВАТИ В ХМІЛЬНИКУ БЕЗПЕЧНЕ СЕРЕДОВИЩЕ – громадська організація «ПРАВО» підсумувала результати реалізації проекту.

ЧИ ВДАЛОСЯ СФОРМУВАТИ В ХМІЛЬНИКУ БЕЗПЕЧНЕ СЕРЕДОВИЩЕ – громадська організація «ПРАВО» підсумувала результати реалізації проекту.
30.11.2017
В читальному залі районної бібліотеки для дорослих громадська організація підвела підсумки реалізації проекту «Формування безпечного середовища: спільна справа поліції та громади».

На початку заходу експерти організації розповіли про перебіг реалізації проекту, про проведення досліджень, громадських обговорень їх результатів, про розробку нормативно-правових документів, а також про навчання громадських інспекторів з благоустрою.



Окремо було наголошено на тому, що це чи не перша ініціатива в Хмільнику, яка реалізовувалася громадською організацією, в партнерстві з поліцією та міською владою.



Всі учасники погодилися, що реалізація подібних спільних ініціатив є дуже перспективною для Хмільника і варто докладати максимум зусиль для того, щоб реалізація цього проекту справді стала першим, але не єдиним кроком в процесі формування в місті безпечного середовища.

Захід відбувся в рамках проекту «Формування безпечного середовища: спільна справа поліції та громади», що реалізовується громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Центром аналізу місцевої політики, Хмільницьким відділом поліції Головного управління національної поліції у Вінницькій області та Хмільницькою міською радою в рамках програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Метою проекту є формування сталих зв’язків між поліцією, міською владою та громадськістю в місті Хмільнику для впровадження підзвітності поліції, встановлення та підтримання правопорядку, попередження злочинності, розвитку безпечного середовища в громаді.