ЧИ ВІДБУДЕТЬСЯ ЧЕРГОВА ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ХМІЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ?

ЧИ ВІДБУДЕТЬСЯ ЧЕРГОВА ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ХМІЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ?
14.06.2013



vopross67Група депутатів Хмільницької міської ради ініціює проведення ще однієї позачергової сесії. На цей раз причина в невирішеності питання ремонту ліфтів в багатоквартирних будинках міста Хмільника.


Під час останньої сесії однією з пропозицій депутатів було внесення змін до Положення, відповідно до якого мешканці змушені сплачувати 30% від кошторисної вартості ремонтних робіт.


Але після того, як заступник міського голови Любов Гамак та юрист міської ради, не зважаючи навіть на заперечення з боку і депутатського корпусу, і представників громадськості, заявили, що зазначене Положення є регуляторним актом, міський голова зняв питання внесення змін з порядку денного з метою вивчення ситуації та дотримання процедури, яка передбачена чинним законодавством для внесення змін до регуляторних актів.


А сама процедура є досить тривалою і може затягнутися на кілька місяців.


Згодом Любов Гамак та юрист міської ради визнали свою помилку. Але час було втрачено – заручниками ситуації стали мешканці багатоквартирних будинків, які змушенні й надалі ходити пішки.


Тому група депутатів вирішила виступити з ініціативою скликання ще однієї позачергової сесії, щоб спробувати поставити крапку в цій історії. Звернення вже направлено на ім’я міського голови.

pozach sesia