ЧИ ВИЯВИТЬ ПРОКУРАТУРА ЧЕРГОВУ ПІДРОБКУ РІШЕНЬ МІСЬКОЇ РАДИ В ХМІЛЬНИКУ?

ЧИ ВИЯВИТЬ ПРОКУРАТУРА ЧЕРГОВУ ПІДРОБКУ РІШЕНЬ МІСЬКОЇ РАДИ В ХМІЛЬНИКУ?
25.03.2015
imagesЧитачі ГФХ пам’ятають події під час останньої сесії міської ради, коли депутати були змушені прийняти рішення про проведення пленарного засідання міської ради в закритому режимі.

Свою позицію щодо цих подій вже оприлюднювала депутатська група «Громадянська варта».

Зважаючи на те, що сесія відбувалася в закритому режимі, нам лише сьогодні стало відомо про зміст рішення, яке було прийняте під час розгляду проблемного питання.

Отже, міська рада вирішила:

  • Доручити міському голові провести службове розслідування на предмет внесення неправдивих відомостей до офіційних документів (рішення 57 сесії міської ради 6 скликання).

  • Застосувати дисциплінарне стягнення, передбачене Законом України «Про державну службу».

  • Звернутись до міжрайпрокурора із заявою про внесення завідомо неправдивих відомостей до офіційних документів, зокрема, до рішення 57 сесії міської ради 6 скликання від 14.04.2014 року в частині визначення умови продажу будівлі котельні по вул. 1 Травня, 56.


Про результати проведеної роботи депутатів мають поінформувати під час наступної сесії.

Сподіваємося, що прокуратура об’єктивно дослідить питання можливої підробки рішення міської ради та передасть матеріали до суду.

Також сподіваємося, що цей процес не буде затягнуто на кілька років, як це відбулося з попередньою справою про підробку рішень міської ради. Не зважаючи на те, що прокуратура ще в 2013 році виявила підробку рішень міської ради, слідство до цих пір не завершено.