То чи є перспективи розвитку громадського контролю в сфері благоустрою населених пунктів Хмільницького району?

То чи є перспективи розвитку громадського контролю в сфері благоустрою населених пунктів Хмільницького району?
27.07.2011
На це питання ви зможете отримати відповідь, відвідавши завершальну прес-конференцію в рамках спільного проекту громадської організації «ПРАВО» та Хмільницької РДА, яка відбудеться в залі засідань Хмільницької РДА 27 липня.
До участі запрошуються представники органів державної влади та місцевого самоврядування, представники громадських організацій та організацій політичних партій, активна громадськість, а також представники засобів масової інформації.
Під час прес-конференції буде презентовано збірку за результатами реалізації проекту «Перспективи розвитку громадського контролю в сфері благоустрою населених пунктів в Хмільницькому районі».
Початок о 12.00.
Нагадуємо, що завершальна прес-конференція відбудеться в рамках спільного проекту громадської організації «ПРАВО» та Хмільницької РДА, яка відбудеться в залі засідань Хмільницької РДА «Перспективи розвитку громадського контролю в сфері благоустрою населених пунктів в Хмільницькому районі»., що реалізовувався за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».
Контакти:
Віталій Дорох
067 425 84 95
doroh-hm@yandex.ru