ДЕ МОЖНА ПОБАЧИТИ, КУДИ ДІВАЮТЬСЯ КОШТИ МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ?

ДЕ МОЖНА ПОБАЧИТИ, КУДИ ДІВАЮТЬСЯ КОШТИ МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ?
31.08.2017
Про це розповідали експерти громадської організації «ПРАВО» під час чергової інформаційної зустрічі, яка відбулася в конференц-залі міської ради.

Участь в заході взяли представники громадськості та підприємницького середовища.



Під час заходу пані Олена Черній поінформувала бюджетний регламент, про можливості для участі громадськості в бюджетному процесі, а також про те, які механізми можна використати для того, щоб мати можливість відслідковувати витрати міського бюджету.



Пан Тарас Носальський розповів про електронні сервіси, які дозволяють контролювати витрати міського бюджету, а також ознайомив присутніх з перебігом реалізації в Хмільнику проекту «Громадський бюджет».



На завершення пан Віталій Дорох розповів про заходи, які заплановано здійснити впродовж реалізації проекту, наголосивши, що зараз оголошено конкурс дитячого малюнку на тему «Міський бюджет очима дітей».



Захід відбувся в рамках реалізації проекту «Міський бюджет – бачу, розумію, контролюю», який реалізується Хмільницькою районною громадською організацією «ПРАВО» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Точка зору, відображена у цій публікації чи матеріалі, є винятковою відповідальністю Хмільницької районної громадської організації «ПРАВО» і може не співпадати з точкою зору Фонду Східна Європа, ПАУСІ і/або Європейського Союзу.

Партнерами в реалізації проекту виступають міськрайонна газета “Життєві обрії” та виконавчий комітет Хмільницької міської ради.