ДЕПУТАТ ОБЛАСНОЇ РАДИ ПОПАВ В НЕМИЛІСТЬ ВЛАДИ ХМІЛЬНИКА

ДЕПУТАТ ОБЛАСНОЇ РАДИ ПОПАВ В НЕМИЛІСТЬ ВЛАДИ ХМІЛЬНИКА
04.10.2013
150831_116703901728664_5096674_nВ підконтрольній міському голові Хмільника Василю Грушку газеті «Я та МІСТО» з’явився матеріал, присвячений міській організації ВО «Батьківщина», зокрема її очільнику пану Миколі Зелінському.

В зазначеному матеріалі редактор газети «Я та МІСТО» Сергій Панаскевич закидає БЮТівцям лобіювання бізнесових інтересів свого лідера. На думку пана Сергія «суть питання зводилася до приведення договору оренди із земельних ділянок пана Зелінського (біля 3 га), що знаходиться у районі залізничного вокзалу, до норм нового Податкового Кодексу. Оскільки, згідно раніше укладеного договору, він сплачує орендну плату, відповідно до вже недійсної на сьогодні грошової оцінки та заниженою ставкою у 1% від вартості землі, коли у Хмільнику всі підприємці сплачують 3%».

Відповідний проект рішення, про внесення змін до договору оренди, і було винесено на розгляд депутатів, але вони його не підтримали…

На думку Сергія Панаскевича це дозволило б підняти орендну плату пану Зелінському з 12 000 грн. до 88 000 грн., але позиція БЮТівців не дозволила це зробити.

На думку автора тут проглядається заангажованість депутатів БЮТівців, які «для своїх» голосують зовсім не так, як для «чужих».