ДЕПУТАТ ОБЛАСНОЇ РАДИ ЗВИНУВАТИВ МЕРА ХМІЛЬНИКА В ПОРУШЕННІ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ДЕПУТАТ ОБЛАСНОЇ РАДИ ЗВИНУВАТИВ МЕРА ХМІЛЬНИКА В ПОРУШЕННІ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА
13.12.2012
Під час пленарного засідання Хмільницької міської ради, депутат обласної ради Микола Зелінський, звинуватив міського голову Василя Грушка в порушенні Генерального плану міста. Мова йшла про землі по вулиці Жданова, які, відповідно до Генплану, визначені, як промислова зона. Але рішенням сесії міської ради ту землю вирішено було роздати під приватну забудову. Більше того: рішенням виконавчого комітету міської ради на тій ділянці вже навіть присвоїли назви вулиць…

В своєму виступі Микола Зелінський зокрема зазначив:

«Ви своєю роботою можете підставити всіх депутатів так, що будем мати кримінальну відповідальність. Не обіжайтесь, вони хотять допомогти Вам, бо Ви сьогодні робите десь не так. Ви знаєте - Ви багато робите, я підтримую Вас, але чого залізли в промислову зону? Це ж порушення генерального плану, і за це комусь тре буде відповідати. Чуєте, Ви ж знаєте, що ми з Вами підписали меморандум про створення там великого виробництва складального, а на тій площодкі беруть роздають землю під забудову. Люди добрі, як розуміти? Завод мав будуватися там, де воно, я сам розробляв, п’ять років їздив проект робив, щоб мужики мали роботу. Ми сьогодні залишаємся без розвитку, це ж стратегічний план. Ми помагаємо Вам, підтримуємо, но тут треба трошки остановитись».

На це міський голова Хмільника відповів наступне: «Микола Здіславович та промислова так буде розвиватись, як ми відмолодіємо».