ДЕПУТАТИ НЕ СПРОМОГЛИСЯ СКАСУВАТИ ПОЛОЖЕННЯ – ЗНОВУ НЕ ВИСТАЧИЛО ГОЛОСІВ

ДЕПУТАТИ НЕ СПРОМОГЛИСЯ СКАСУВАТИ ПОЛОЖЕННЯ – ЗНОВУ НЕ ВИСТАЧИЛО ГОЛОСІВ
19.06.2013
yok19 червня відбулась позачергова, 41 сесія Хмільницької міської ради. На розгляд сесії виносилось питання про внесення змін до Положення про участь коштів населення у фінансуванні реконструкції або капітального ремонту багатоквартирних житлових будинків, відповідно до якого мешканці багатоквартирних будинків зобов’язані сплачувати 30% від загальної вартості ремонтів ліфтів.

На сесії були присутні керівники компанії "Інвар-Він" які обслуговують ліфтове господарство міста. На поставленні питання щодо того чи повинні входити роботи з поточного ремонту та технічного обслуговування до проектно-кошторисної документації представники компанії відповіли що повинні, і це, на їх думку, цілком законно.

 

Стосовно 300 000 гривень, які мешканці багатоквартирних будинків Хмільника сплатили за технічне обслуговування та поточний ремонт за останніх 3 роки і чому на ці кошти не було надано зазначені послуги, керівник "Інвар-Він" відповіді не дав.

На голосування було поставлено питання про скасування Положення, але воно не знайшло підтримки депутатів (за інформацією за його скасування проголосувало лише 13 депутатів). Було прийнято рішення про доопрацювання Положення та винесення пропозицій змін на наступну сесію. Хоча на минулій сесії точно таку ж пропозицію депутатів прийняли і на цій сесії вже мали б бути вже сформовані пропозиції що стосувалися б змін до Положення. Дивно, чи то не встиг апарат ради підготуватися, чи то свідомо хтось тягне час.

Також виносилась пропозиція призупинити дію Положення до 2015 року в зв’язку з тим, що ліфти необхідно запустити та зняти соціальне напруження в місті. Ця пропозиція також не знайшла підтримки. Міський голова в черговий раз звинуватив у всьому депутатський корпус, мовляв це вони його приймали, і вони несуть за це відповідальність, і якби не деякі люди, які за цим стоять , то давно б уже ліфти працювали, а люди їздили б, а не ходили б пішки.