ДЕПУТАТИ ВИМАГАЮТЬ ЗУПИНИТИ БУДІВНИЦТВО РИБНОГО МАГАЗИНУ, який будується по вулиці Леніна в Хмільнику

ДЕПУТАТИ ВИМАГАЮТЬ ЗУПИНИТИ БУДІВНИЦТВО РИБНОГО МАГАЗИНУ, який будується по вулиці Леніна в Хмільнику
12.10.2012
В Хмільнику, депутати фракції ВО «Батьківщина», вимагають зупинити будівництво рибного магазину, який будується по вулиці Леніна. На думку народних обранців, рішення міської ради, якими було попередньо погоджено розміщення магазину, «…не відповідають озвученому на 11 сесії 6 скликання в частині розташування тимчасової споруди».

Відповідний депутатський запит з вимогою було надіслано на імя Хмільницького міського голови. В свою чергу міський голова Василь Грушко призначив чергову сесію на 26 жовтня. Питання включено до порядку денного майбутньої сесії.



Нагадуємо, що мешканці будинків по вулиці Леніна в Хмільнику висловлюють невдоволення будівництвом магазину, яке розпочалося нещодавно поряд з будинками №13 та 15. На думку мешканців будівництво здійснюється не зовсім законно. Вони навіть почали збір підписів з вимогою створити депутатську комісію, яка б перевірила законність будівництва, а також відповідність того, що вже побудували, тим дозволам, які надавала Хмільницька міська рада.

Питання будівництва магазину поряд з будинками №13 та 15 по вулиці Леніна навіть піднімалося на останньому черговому засіданні Хмільницької міської ради. Міський Голова Василь Грушко так прокоментував ситуацію з будівництвом: «Ми виходили з того, що Микола Васильович Джига каже сприяти розвитку бізнесу. Особливо надавайте перевагу тим, хто займається переробкою чи виробленням продукції, щоб вони займалися цими питаннями… Мав (магазин, про який йдеться) бути біля самого будинку, але люди погодили, ті, які в тих будинках живуть, всі підписалися, що ніхто не має проти нічого…»

Василь Пилипович зазначив, що «так склалося і відступили на 5 метрів… І все на цьому…». Також було зазначено, що питання «відступу» на 5 метрів «проходило на сесії».

Варто зазначити, що на об'єкті наразі ведуться будівельні роботи: