«DIGITAL ВІННИЧЧИНА: ЦИФРОВІ РІШЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ГРОМАД» - розпочалася реалізація нового проєкту

«DIGITAL ВІННИЧЧИНА: ЦИФРОВІ РІШЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ГРОМАД» - розпочалася реалізація нового проєкту
21.02.2022
18 лютого Міністерство цифрової трансформації України, Вінницька обласна державна адміністрація та ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини» презентували проєкт «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад», який передбачає впровадження комплексу заходів для сприяння цифровій трансформації на регіональному та місцевому рівнях.

Партнером в реалізації цього проєкту виступає громадська організація «ПРАВО».

У рамках проєкту протягом 2022 року 10 пілотних громад Вінниччини отримають експертну підтримку у розробці програми інформатизації, а Вінницька ОДА - у реалізації положень державної концепції та регіональної програми сфері цифрової трансформації.

У рамках реалізації проєкту на Вінниччині вже оголошено конкурсний відбір 10 пілотних громад.

Прийом заявок триватиме до 18 березня 2022 року.

Деталі конкурсного відбору громад опубліковані за посиланням: https://cutt.ly/zPxakm7

Серед головних критеріїв відбору пілотних громад – обґрунтування потреби у розробці та реалізації місцевої програми інформатизації, спроможність до реалiзацiї партисипацiйного підходу та наявність відповідального персоналу, мотивація та декларування виконання усіх етапів проєкту.

Реалізація проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад» стала можливою завдяки підтримці програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)», яка фінансується Швейцарією та впроваджується Фондом Східна Європа в партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України. Виконавцем проєкту є ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини». Партнерами проєкту є Вінницька обласна державна адміністрація, Вінницький центр підвищення кваліфікації та громадська організація «ПРАВО».