ДЛЯ ТИХ, КОМУ ПОТРІБНА ДОПОМОГА В ПІДГОТОВЦІ ПРОЕКТІВ НА УЧАСТЬ В ГРОМАДСЬКОМУ БЮДЖЕТІ

ДЛЯ ТИХ, КОМУ ПОТРІБНА ДОПОМОГА В ПІДГОТОВЦІ ПРОЕКТІВ НА УЧАСТЬ В ГРОМАДСЬКОМУ БЮДЖЕТІ
02.06.2021
З 1 червня 2021 року, в Хмільницькій громаді розпочався прийом проектів на участь в громадському бюджеті, який триватиме до 30 червня.

Тобто, всі бажаючі подати свій проект, матимуть аж 30 днів для того, щоб підготувати його якісно.

Але не у всіх є досвід участі в громадському бюджеті, а також не всі знають, що це взагалі таке і чим воно може бути корисним. Наша організація має значний досвід в підготовці проектних заявок, тому, для всіх, хто має бажання покращити свої знання та навички щодо підготовки проектів для участі в громадському бюджеті, ми пропонуємо або пройти відповідне безкоштовне навчання, або отримати безкоштовну індивідуальну консультацію.



Знайти нас можна за адресою нашого офісу:

Проспект Свободи, 12, Будинок культури, офіс громадської організації «ПРАВО», або

за телефоном: 096 029 67 81.

Звертатися також можна:

Також додаткову інформацію щодо подачі проектів Ви можете отримати, звернувшись до відділу прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі Хмільницької міської ради за тел. 2 25 14 (каб. 308).

Навчання та консультації відбуватимуться в рамках проєкту «Розвиток інструментів «civic tech» в Хмiльницькiй громаді», який реалізується громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Хмільницькою міською радою, Центром аналізу місцевої політики та Хмільницьким бюро правової допомоги у межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Національну платформу е-демократії E-DEM створено Фондом Східна Європа в межах швейцарсько-української Програми EGAP.

Детальніше про проєкт читайте за посиланням https://cutt.ly/GjWxA5C.