ДО ХМІЛЬНИКА ЗАВІТАЄ ВИСТАВКА «НА ЗЛАМІ», яка розповідає про зміни в житті цивільного населення внаслідок війни на Донбасі

ДО ХМІЛЬНИКА ЗАВІТАЄ ВИСТАВКА «НА ЗЛАМІ», яка розповідає про зміни в житті цивільного населення внаслідок війни на Донбасі
12.08.2020
З 18 серпня по 15 вересня хмільничани та гості нашого міста зможуть відвідати виставку «На зламі», яка розповідає про зміни в житті цивільного населення внаслідок війни на Донбасі.

До нашої громади виставка завітає з ініціативи та на запрошення громадської організації «ПРАВО».

«На Зламі» – виставка, яку вже відвідали понад 3000 глядачів з усієї країни. Покази відбулися у 8 містах України: з Києва проект вирушив на Схід України до Луганської та Донецької областей, а вже цього року виставку могли побачити у Дніпрі, Кропивницькому, Житомирі та Черкасах. Зараз виставка демонструється в Вінниці.

Інтерактивна виставка поєднує особисті історії свідків та постраждалих з інфографікою та статистичними доказами, які показують наскільки глибокі зміни відбулись в структурі суспільства після початку конфлікту на Сході України».

Виставка демонструє особисті переживання постраждалих про невизначеність, життя у правовому вакуумі, руйнування сімейних зв’язків внаслідок поляризації суспільства.

З іншого боку, «На Зламі» акцентує увагу глядачів на глибших проблемах, які торкнулися українців: атомізації суспільства, складній адаптації ВПО, демографічних змінах в Донецькій та Луганській областях, відсутності спільного бачення реінтеграції втрачених територій.