ДО УВАГИ ГРОМАДСЬКИХ АКТИВІСТІВ ТА ЖУРНАЛІСТІВ

ДО УВАГИ ГРОМАДСЬКИХ АКТИВІСТІВ ТА ЖУРНАЛІСТІВ
15.09.2014
100_9086Нещодавно громадською організацією «ПРАВО» було презентовано проект «Медицина Вінниччини – без корупції!». Проектом передбачається низка заходів, реалізація яких дозволить знизити вірогідність виникнення корупції в медичній сфері Вінниччини.

В рамках проекту буде проведено навчання для громадських активістів та журналістів, під час якого вони дізнаються про ризики виникнення корупції в медичній сфері, а також отримають знання та навички, які допоможуть реагувати на такі прояви.

Під час презентації проекту було оголошено початок прийому заявок на участь в навчанні. Планується провести 2 дводенні тренінги для громадських активістів та журналістів.

100_9088

«В рамках реалізації проекту ми намагатимемося налагодити співпрацю між засобами масової інформації, інститутами громадянського суспільства та загальною аудиторією задля зниження рівня корупції в медичній сфері та підвищення прозорості процесу надання медичних послуг жителям Вінницької області, - зазначив керівник громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох. Ми оголошуємо про початок прийому заявок на участь в навчанні і сподіваємося, що ця тема зацікавить як представників громадських організацій, так і представників ЗМІ».

100_9085

Як було зазначено під час презентації проекту, зараз група експертів у складі Михайла Бардина, Софії Мельник, Ольги Бриги та Тараса Коваля розпочали роботу над навчальною програмою, яку буде використано під час тренінгів.

Варто зазначити, що проект «Медицина Вінниччини – без корупції!» реалізовується громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Подільським центром прав людини, Подільським центром соціальних технологій, Громадським центром «ФОРУМ» та громадською організацією «Вінницька епоха» за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки.

Для довідок:

Контактна особа – Віталій Дорох

067 425 84 95

doroh-hm@yandex.ru