До уваги молоді міста!!!

До уваги молоді міста!!!
07.01.2011
Якою має бути наступна Школа для молоді в місті Хмільнику? Таке важливе питання намагаються вирішити представники громадської організації «ПРАВО» та відділу у справах сім’ї та молоді Хмільницької міської ради…

Завершує свою роботу Школа підприємництва для молоді. Тож зараз варто подумати про продовження розпочатої роботи. Але варто брати до уваги «запити» представників молодіжного середовища, щоб заняття в майбутній Школі були цікавими та корисними. Керуючись таким переконанням, громадською організацією «ПРАВО» було проведено опитування учасників Школи підприємництва для молоді щодо тематики майбутньої Школи.

Згідно опитування, своєрідними «лідерами» виявилися дві теми:

  1. Розвиток особистості;

  2. Права людини.


Тож пропонуємо читачам «Громадського форуму Хмільниччини» долучитися до обговорення й допомогти організаторам визначитися щодо майбутньої тематики Школи. Про що будемо говорити: про розвиток своєї особистості, про права людини чи, можливо, хтось запропонує свою тему?

Чекаємо Ваших зауважень та цікавих пропозицій. Можна пропонувати на цьому ресурсі (в коментах), а також на електронну адресу:

doroh-hm@yandex.ru

або за телефоном: 067 425 84 95

Контактна особа:

Голова Ради громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох…