До уваги представників громадських рад міста та району!!!

До уваги представників громадських рад міста та району!!!
02.08.2011
4 серпня в залі засідань Хмільницької райдержадміністрації відбудеться навчання для представників громадських рад міста та району в рамках проекту «Лабораторія професійного росту представників громадських рад Вінниччини».
До участі в навчанні організатори запрошують представників районної та міської громадських рад. Але це не означає, що ми не будемо раді бачити активних громадян, представників інститутів громадянського суспільства, які не увійшли до складу громадських рад, а також представників влади. Захід обіцяє бути цікавим для всіх…
Під час навчання будуть висвітленні наступні теми:

1. Аналіз політики. Рівні, принципи, механізми прийняття рішень;
2. Громадська експертиза;
3. Громадська антикорупційна експертиза;
4. Розгорнутий коментар Закону «Про доступ до публічної інформації».

Проект реалізує Вінницька обласна громадська організація „Центр регіональної ініціативи та розвитку” та ВОО МГО «Україна-Польща-Німеччина» спільно з постійною комісією з питань демократії, гласності, свободи слова, інформаційного простору Вінницької обласної ради за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.


Навчання в Хмільнику відбудеться за сприяння Хмільницької райдержадміністрації, громадської ради при Хмільницькій РДА та громадської організації «ПРАВО».


Контакти:


Віталій Дорох


067 425 84 95