ДОЛУЧАЙМОСЯ ДО РОЗРОБКИ ПРОГРАМИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА В ХМІЛЬНИКУ

ДОЛУЧАЙМОСЯ ДО РОЗРОБКИ ПРОГРАМИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА В ХМІЛЬНИКУ
28.09.2012
Міська влада Хмільника пропонує долучитися до розробки проекту Програми розвитку малого підприємництва на 2013-2014 роки. Оголошення про бажання залучити до цього процесу громадськість зявилося на Офіційному сайті міста Хмільника.

Як йдеться в повідомленні, такі дії зумовлені бажанням створити стимулюючі умови для розвитку малого підприємництва в місті, підвищити зростання кількості суб’єктів малого бізнесу, а також підвищити ефективність регуляторної політики.

Пропозиції до програми пропонується подавати до 15 жовтня 2012 року в управління економічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука,10, каб. 306, е-mail: economik_hm@ukr.net. Телефон для довідок: 2-21-75.

Варто зазначити, що громадська організація «ПРАВО» завершує громадську експертизу ефективності реалізації міської програми розвитку малого підприємництва міста Хмільника на 2011-2012 роки.

Предмет громадської експертизи: стан та ефективність реалізації Програми розвитку малого підприємництва міста Хмільника на 2011-2012 роки.

Мета громадської експертизи:

  • оцінка діяльності виконавчих органів Хмільницької міської ради щодо реалізації Програми розвитку малого підприємництва міста Хмільника на 2011-2012 роки;

  • оцінка ефективності реалізації Програми розвитку малого підприємництва міста Хмільника на 2011-2012 роки;

  • внесення пропозицій щодо розробки Програми розвитку малого підприємництва міста Хмільника на наступні роки (орієнтовно на 2013-2914 рр.)


Пропонуємо долучитися до обговорення пропозицій до Програми розвитку підприємництва. В свою чергу громадською організацією «ПРАВО» буде узагальнено пропозиції за результатами проведення громадської експертизи, а також пропозиції, які будуть висловленні в коментарях до цього матеріалу та направленні для розгляду в управління економічного розвитку та євроінтеграції.