ДИВА ЗАКУПІВЕЛЬ В ШКОЛІ МИСТЕЦТВ ВИЯВИЛИСЯ БАНАЛЬНОЮ ПОМИЛКОЮ

ДИВА ЗАКУПІВЕЛЬ В ШКОЛІ МИСТЕЦТВ ВИЯВИЛИСЯ БАНАЛЬНОЮ ПОМИЛКОЮ
17.07.2015
yak-namalyuvati-znakАдміністрація Хмільницької школи мистецтв приємно здивувала, давши швидку та адекватну відповідь на питання, які виникли в експертів громадської організації «ПРАВО», щодо річного плану закупівель школи.

Нагадаємо, що 13 липня 2015 року на Громадському форумі Хмільниччини був опублікований матеріал «Дива в сфері закупівель Хмільницької школи мистецтв» в якому був проаналізований річний план закупівель школи на 2015 рік.

Матеріал був опублікований після 16 години 13 липня і скоріш за все інформація про цю статтю до адміністрації школи потрапила протягом дня 14 липня.

Проте вже о 17:38 14 липня директор школи пані Валентина Василівна Автодійчук зателефонувала експерту громадської організації «ПРАВО» Тарасу Носальському, який, власне, і робив аналіз річного плану, та повідомила, що підготувала письмові пояснення ситуації, яка склалась, та хоче їх надати для опублікування.

Нижче наводимо сканкопії відповіді та виправленого річного плану.

В__дпов__дь ХШМ на публ__кац__ю_0001В__дпов__дь ХШМ на публ__кац__ю_0002В__дпов__дь ХШМ на публ__кац__ю_0003В__дпов__дь ХШМ на публ__кац__ю_0004В__дпов__дь ХШМ на публ__кац__ю_0005В__дпов__дь ХШМ на публ__кац__ю_0006

Отже, підсумовуючи всю цю історію, варто подякувати адміністрації Хмільницької школи мистецтв за швидке реагування на звернення, особливо якщо зважити на те, що звернення було не офіційне, а зроблене через Громадський форум Хмільниччини.

Однак і пожурити їх є за що. Все-таки річний план закупівель досить важливий документ і ставитись до нього варто більш уважно. Сподіваємося, що це був поодинокий випадок.