ЕЛЕКТРОННІ ПЕТИЦІЇ: ЯК ПОДАВАТИ ТА ЯК НА НИХ РЕАГУВАТИ – запрошуємо всіх бажаючих на навчання!

ЕЛЕКТРОННІ ПЕТИЦІЇ: ЯК ПОДАВАТИ ТА ЯК НА НИХ РЕАГУВАТИ – запрошуємо всіх бажаючих на навчання!
19.08.2020
Щоб вирішити свої проблеми, громадяни, зазвичай, пишуть то міської ради заяви, готують запити, клопотання, пропозиції… А ще можна подавати електронні петиції… Але, зважаючи на те, що така форма спілкування з владою є досить новою, принаймні для нашої громади, то виникає багато питань…

Як скористатися сервісом «Електронні петиції»? Як посадовцям правильно організувати свою роботу з петиціями, щоб цей механізм електронної демократії ефективно працював у нашій громаді? - на ці та інші питання ми спробуємо знайти відповіді впродовж тренінгу, що плануємо провести вже наступної середи, 26 серпня 2020 року.

До участі в навчанні запрошуємо керівників структурних підрозділів, представників Соколівського старостинського округу, депутатів міської ради, громадську раду при виконавчому комітеті міської ради, громадські організації та усіх, кому така тема могла б бути корисною.

Будемо навчатися 26 серпня, о 15.00 год. в конференц-залі управління праці та соціального захисту населення міської ради (2 провулок Пушкіна, 8).

Приходьте! Долучайтеся! Навчайтеся з нами!