Фестиваль для молодіжних ЗМІ

Фестиваль для молодіжних ЗМІ
11.06.2010
Відкритий фестиваль дитячих та молодіжних ЗМІ України на Донбасі „Жми на RECord!”

До участі у фестивалі запрошуються міські, районні, обласні та всеукраїнські дитячі, молодіжні редакції газет, журналів, теле- та радіопрограм.

Колективам редакцій, що бажають взяти участь у фестивалі, необхідно до 25 серпня 2010 року надіслати до оргкомітету заявку на участь (форму можна завантажити).

Організатори фестивалю: Донецький обласний дитячо-молодіжний центр, спільно з громадською організацію «Ліга юних журналістів Донецької області».

Фестиваль проводиться за підтримки управління у справах сім’ї та молоді, управління освіти та науки Донецької облдержадміністрації, Національної спілки журналістів України, Асоціації молодіжної преси України.

Завдання фестивалю: зміцнення та розвиток міжрегіонального та міжнародного співробітництва в галузі юнацької та молодіжної журналістики, організація обміну досвідом між учасниками фестивалю шляхом проведення майстер-класів, „круглих столів”, тощо, звернення уваги засобів масової інформації та громадськості до проблем дітей та молоді, виявлення та заохочення кращих редакцій.

Оргкомітет базується в Донецькому обласному дитячо-молодіжному центрі за адресою: 83001, Україна, м. Донецьк, проспект Богдана Хмельницького 96. Телефони: 062 304-40-26, 304-97-06, 304-51-76 (факс). E-mail: zhminarec@yandex.ru.