ФОРМУВАННЯ БЕЗПЕЧНОГО СЕРЕДОВИЩА: СПІЛЬНА СПРАВА ПОЛІЦІЇ ТА ГРОМАДИ

ФОРМУВАННЯ БЕЗПЕЧНОГО СЕРЕДОВИЩА: СПІЛЬНА СПРАВА ПОЛІЦІЇ ТА ГРОМАДИ
25.01.2017
Саме це питання буде обговорюватись 30 січня в конференц-залі міської ради, під час презентації нового проекту громадської організації «ПРАВО».

Початок об 11. 00.

Пі час заходу експертами громадської організації «ПРАВО» буде презентовано ідею проекту спрямованого на формування сталих зв’язків на рівні територіальної громади міста Хмільника між Хмільницьким відділом поліції Головного управління національної поліції, Хмільницькою міською радою та громадськістю, що сприятиме впровадженню підзвітності поліції, встановленню та підтриманню правопорядку, забезпечення попередження злочинності, розвитку безпечного середовища в Хмільницькій громаді, а також, заходи, які мають бути реалізовані в рамках проекту.

До участі запрошуються представники виконавчих органів міської ради, депутати міської ради, представники Хмільницького відділу поліції ГУ НП, громадськість та представники засобів масової інформації.

Контакти:

Олена Черній

nar.adv2004@gmail.com

067 143 43 83

Для довідки:

Проект громадської організації «ПРАВО» реалізується в рамках програмної ініціативи «Права людини та правосуддя», за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Метою проекту є формування сталих зв’язків між поліцією, міською владою та громадськістю в місті Хмільнику для впровадження підзвітності поліції, встановлення та підтримання правопорядку, попередження злочинності, розвитку безпечного середовища в громаді.