Форум об’єднав захисників права на інформацію

Форум об’єднав захисників права на інформацію
29.05.2012
Інститут Медіа Права ініціював проведення Форуму захисників права на інформацію, який зараз проходить поблизу Києва. Вінниччину представляють Юлія Грига (громадська організація «Філософія серця»), адвокат Наталія Щербата та Віталій Дорох – громадська організація «ПРАВО».

Під час заходу планується обговорити перспективи вдосконалення законодавства України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про доступ до публічної інформації», приклади успішного захисту права на доступ до публічної інформації у судовому та позасудовому порядку, а також інші питання, які впливають на отримання інформації про діяльність органів влади.

Форум відбувається в рамках проекту «Створення Мережі захисників права на доступ до інформації», метою якого є гарантування правового захисту права кожного на доступ до інформації. Даний проект виконується в рамках програми «Верховенство права» Міжнародного фонду «Відродження»

Проведення цього заходу стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Інтерньюз Нетворк.

Пропонуємо Вам фотозвіт з заходу: