ФУТБОЛ КРОКУЄ ХМІЛЬНИЦЬКИМ КРАЄМ

ФУТБОЛ КРОКУЄ ХМІЛЬНИЦЬКИМ КРАЄМ
10.07.2012
7 липня, в рамках заходів з нагоди свята Івана Купала, в селі Скаржинці відбувся футбольний турнір.

Місцеві жителі та гості свята мали чудову нагоду поринути у футбольне життя району завдяки майстерної гри команд із Мар’янівки, Сальниці та Скаржинець.

Головний приз – Кубок в напруженій та принциповій грі із місцевою командою здобули гравці Сальницької територіальної громади.

Нагородження проходило в святковій атмосфері й супроводжувалося піснями та конкурсами, притаманними святу Івана Купала.

Всі учасники отримали медалі відповідного ґатунку, було також відмічено кращих вболівальників, якими стали група підтримки із Сальниці, а найменший гравець турніру отримав футбольний м’яч.

Також дипломами за ініціативність та наполегливість у розвитку місцевого футболу та особистий вклад у організацію проведення турніру з нагоди Свята Івана Купала було нагороджено Віталія Стрельчика, а за неупереджене та належне суддівство матчів – Олександра Козяра.

Загалом захід відбувся за фінансової та організаційної підтримки Скаржинецької сільської ради (голова – Людмила Стрельчик), Вінницької обласної громадської організації «Наш дім - Вінниччина» (керівник – Ігор Зубко), ТОВ «Поділля Агроінвест» с. Скаржинці (директор - Фойда), приватного підприємця Олени Дроздової, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації (начальник – Ігор Червінський) та спортивної громадської організації «Районна федерація футболу» (голова – Віктор Гричанюк), яка й надалі планує сприяти розвитку футболу на теренах нашого краю. Зокрема, висловлює готовність йти на зустріч таким добрим починанням та ініціативам, які мали місце того святкового дня у с. Скаржинці.

Автор: Віктор Гричанюк