«ГАЗОВІ АТАКИ» НА ХМІЛЬНИК ВЛАШТОВУВАЛО ПІДПРИЄМСТВО З СЕЛА ГОЛОДЬКИ?

«ГАЗОВІ АТАКИ» НА ХМІЛЬНИК ВЛАШТОВУВАЛО ПІДПРИЄМСТВО З СЕЛА ГОЛОДЬКИ?
06.07.2016
_Cherez_smorid_u_Kam_yanci_Podilskomu_pereviryat_spirtzavod_i_agrofirmu_1_2015_09_09_03_51_19Жителі Хмільника неодноразово нарікали на жахливий сморід, який кілька раз накривав місто. Вперше це сталося ще в липні, 2015 року.

За неофіційною інформацією, яку можна було почути від окремих посадовців міської ради, джерелом забруднення повітря міг би бути або тваринний комплекс в селі Соколова, або відстійники цукрового заводу в селі Жданівка.

Питання навіть піднімалося під час пленарного засідання міської ради. Тоді секретар міської ради пан Костянтин Коломієць зробив зовсім інше припущення: за його словами сморід міг бути наслідком діяльності Уладівського спиртового заводу, який проводить технічні роботи.

Але офіційної відповіді про те, хто ж насправді влаштовував «газові атаки» на Хмільник ні депутати, ні громадськість так і не почула.

Та цього року ситуація знову повторилася: в одну з ночей Хмільник знову накрило жахливим смородом.

Та на цей раз, напевно, таки вдалося виявити джерело забруднення повітря. Свою версію про те, хто і чому влаштовує «газові атаки» на Хмільник висловили журналісти видання «ВЛАСНОінфо». Пропонуємо переглянути матеріал: