ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ПРАВО» РОЗПОЧАЛА ЩЕ ОДНУ ЕКСПЕРТИЗУ ДІЯЛЬНОСТІ ВІННИЦЬКОЇ ОДА

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ПРАВО» РОЗПОЧАЛА ЩЕ ОДНУ ЕКСПЕРТИЗУ ДІЯЛЬНОСТІ ВІННИЦЬКОЇ ОДА
21.01.2013
Зважаючи на ситуацію, яка склалася з ініціюванням та розробкою проекту Концепції Державної цільової програми економічного і соціального розвитку курорту державного значення Хмільник на 2014-2018 роки, громадською організацією «ПРАВО» буде проведено громадську експертизу діяльності Вінницької облдержадміністрації. Сьогодні відповідний запит надіслано до облдержадміністрації.

Предмет громадської експертизи:стан дотримання вимог чинного законодавства України та виконання своїх повноважень Вінницькою обласною державною адміністрацією щодо ініціювання та розробки проекту Концепції Державної цільової програми економічного і соціального розвитку курорту державного значення Хмільник на 2014-2018 роки.

Мета громадської експертизи:

- оцінка діяльності Вінницької обласної державної адміністрації щодо ініціювання та розробки проекту Концепції Державної цільової програми економічного і соціального розвитку курорту державного значення Хмільник на 2014-2018 роки;

- внесення пропозицій щодо вдосконалення діяльності Вінницької обласної державної адміністрації в процесі ініціювання та розробки проекту Концепції Державної цільової програми економічного і соціального розвитку курорту державного значення Хмільник на 2014-2018 роки.

Це не перша громадська експертиза діяльності Вінницької ОДА, яку ініціювала громадська організація «ПРАВО». З 18 січня організація проводить громадську експертизу діяльності облдержадміністрації, предметом якої є стан дотримання та виконання своїх повноважень Вінницькою обласною державною адміністрацією щодо проведення консультацій з громадськістю в 2012 році у відповідності до вимог Постанови Кабінету Міністрів України №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 3 листопада 2010 року.