Громадська організація «ПРАВО» запрошує на посиденьки...

Громадська організація «ПРАВО» запрошує на посиденьки...
18.11.2009
22 листопада 2009 року відбудеться зустріч членів громадської організації «ПРАВО» з мешканцями міста Хмільника в рамках проекту Громадянської мережі ОПОРА та Асоціації лідерів локальних громадських груп “Місцеве самоврядування під лупою громадян. Підтримка реформування місцевого самоврядування в Україні шляхом реалізації місцевої діяльності громадського контролю”.

В рамках цього проекту вже було проведено один захід, на якому учасники дізналися про мету та завдання проекту, про Львівську Школу громадського контролю за діяльністю органів місцевого самоврядування, про напрямки діяльності в рамках проекту, які заплановані в Хмільнику.

Під час зустрічі учасниками було визначено основні недоліки щодо прозорості, відкритості та підзвітності місцевої влади, а також досягнуто домовленості щодо формату наступної зустрічі.

Отож, запрошуємо Ввс взяти участь в заході та обговорити приклади зловживань чи порушень з боку місцевої влади з власного досвіду чи з досвіду своїх колег (друзів, знайомих).

Нагадуємо, що традиційне чаювання (кавування), за рахунок організаторів (!!!) і обовязково з лимонами (!!!), входить в регламент роботи!!!

Також нагадуємо, що захід відбудеться 22 листопада 2009 року в приміщенні РБК (хорова студія). Початок о 12.00

Запрошуємо всіх бажаючих. Обов’язково мати гарний настрій!!!

Контакти:

067 425 84 95 – Віталій

097 793 42 04 – Алла